2017-03-19 08:42:12• hírek • Szatmar.ro

Napi horoszkóp: Nyilas - A mai napon valami nagyon fogja Önt idegesíteni

Napi horoszkóp március 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Minden, amit most kigondol, esélyes arra, hogy megvalósuljon. Összpontosítson, mert gondolatai, kívánságai és reményei mind valóra válhatnak. Este kitűnő hangulatban lesz, és egy kicsit még vakmerővé is válhat.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Nyilas jegyében áll, ennek élénkítő erejét egész napon át érzékelheti. Érdekes beszélgetések adódnak. Nagy kedve lesz mozogni a friss levegőn. Egy hosszú séta ideális lenne. Este kellemesen lazíthat, és vidám hangulatban töltheti az idejét.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Ez kicsit nyugtalanítani fogja Önt. Ma sok mindenben nem tud egyezségre jutni másokkal. Legjobb, ha ma nem sok mindenre vállalkozik, és inkább egyedül tölti az idejét. Menjen mozogni a friss levegőre!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll, és csodálatos nappal ajándékozza meg Önt. Ezt a napot érdemes megünnepelni, és tisztelje meg egy vacsorával. Izgalom van a levegőben. Egész nap jó lesz a hangulata. Örüljön az életnek és a szerelemnek.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Nyilas jegyében áll, és izgató energiáit egész nap érezheti majd. Kicsit idegessé válhat, és képtelen lesz egy helyben maradni, csendesen üldögélni. Délután egy félreértés azonnal tisztázódhat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Gondoljon ki valamilyen szép dolgot, menjen színházba, vagy nézzen egy jó filmet a moziban. Ez meg fogja nyugtatni. Gondolja át egészen pontos, hogy egy ilyen különleges napon milyen élményt szeretne, és valósítsa meg a tervét!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma ne vállalkozzon túlságosan megerőltető dolgokra. Kezdjen hozzá kényelmesen ahhoz, amit csinálni szeretne, és senkinek se hagyja, hogy idegesítse Önt. Délután vonuljon vissza. Ma tulajdonképpen a legjobb lenne, ha egyedül maradhatna.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Nem a munkának kell az első helyen állnia, hanem a szabad időnek. Aludja ki magát alaposan, reggelizzen bőségesen és ráérősen, tegyen egy jó hosszú sétát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai napon valami nagyon fogja Önt idegesíteni. Tele lesz belső nyugtalansággal, és állandóan úgy fogja érezni, hogy tennie kellene valamit. Terelje el a figyelmét alkotó jellegű tevékenységgel. Túl szigorú önmagával, és másokkal is. Hamar kialakulhat egy konfliktus, vagy csalódás érheti.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Ez az Ön számára különleges energiával bír. Kívánságai az emberi kapcsolatokban nagyobb súlyt kapnak. Bízza rá magát a párjára.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma igazán romantikus hangulatban lesz, töltse az időt a párjával. Szervezzenek egy szép programot. Délután hívják meg a barátokat, beszélgessenek sokat, ez nagyon jót fog tenni Önnek.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma igazán lesz alkalma feltöltődni energiával. Csak olyan dolgokkal foglalkozzon, amelyek fontosak és jót tesznek Önnek. Este fogadjon el egy meghívást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: